Inloggen

De Financial als Analytic’s Barista | Martijn Zoet (ZuidWest)

Locatie

Van der Valk Zaltbommel

Startdatum

31-10-2019 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

25-10-2019

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Seminar

De Financial als Analytic’s Barista: Het brouwen van gedegen en bruikbare analytics
Data analytic’s, business intelligence, machine learning, artificial intelligence, decision mining en predictive analytic’s zijn zomaar een paar begrippen in het spectrum van de digitale transformatie. Ondanks de grote verschillen, en overeenkomsten, tussen deze begrippen hebben ze allemaal één ding gemeen. Uiteindelijk moeten ze leiden tot het nemen van betere beslissingen. En ondanks dat sommige partijen claimen dat het creëren van analytic’s zo simpel is als een kopje koffie zetten, kan dit nog wel eens tegenvallen.

Want een huis-tuin-en-keuken kopje koffie brouwen kan iedereen. Maar om tot een excellente espresso of latte te komen dient een barista alles te weten van de ingrediënten, tools en technieken. Welke beschikbare ingrediënten, tools en technieken heeft u als Analytic’s Barisata tot uw beschikking om excellente analytic’s te brouwen? Daar wordt in deze sessie, in verschillende fasen, een antwoord op gegeven. Eerst zal een overzicht worden gegeven van het veld, waarna we op een praktisch manier met de gehele zaal een eerste analytic’s zullen ontwikkelen.

Na afloop van deze sessie kent u:
 

  1. Het verschil tussen business intelligence, analytic’s en artificial intelligence duiden.
  2. Beschrijven welke vijf vormen van machine learning er bestaan;
  3. Op een gestructureerde, effectieve en efficiënte manier eenduidige analyse vragen voor uw data analytic’s traject formuleren;
  4. Op een gestructureerde manier een keuze maken voor de juiste tooling voor het beantwoorden van een specifieke analyse vraag.

Spreker

Vanuit het EDM-Competence Centre ondersteunt en begeleidt Martijn bedrijven, instituten en overheden bij het in kaart brengen van hun uitdagingen en de daarbij benodigde oplossingen. Hierbij staat voor Martijn een eerlijk advies in begrijpelijke taal centraal. Eerlijk betekent soms ook dat de pijnpunten in bepaalde situaties aan de oppervlakte worden gebracht. Maar wel met als doel om daarna, vanuit een gedegen advies, uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Daarnaast is Martijn verbonden als lector aan Zuyd Hogeschool om deze kennis over te brengen naar de financials van de toekomst. Martijn Zoet geeft lezingen, die bekend staan om een inspirerende inhoud en die op een voor iedereen begrijpbare manier worden gebracht. Complexe hypetermen en technologieën worden vertaald naar begrijpbare concepten en toepassingen op de alledaagse praktijk. Na afloop van een sessie met Martijn keert u altijd huiswaarts met nieuwe ideeën en inspiratie!

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

PE-punten

Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.
ISA Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.