ISA Next Knowledge Finance: Coop Supermarkten

Locatie

Servicekantoor Coop Supermarkten B.V.

Startdatum

23-05-2019 16:00 20:00

Uiterste inschrijfdatum

19-05-2019

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Inhoud

"Coop Supermarkten is hard gegroeid in een geconsolideerde levensmiddelenmarkt”.
Herco Boer is CFO bij Coop en direct betrokken geweest bij de groeistappen die Coop de laatste jaren heeft gemaakt. Hij verzorgt een interactieve lezing over deze groei en gaat in op de “intelligence” die daarbij van toepassing zijn geweest.
Wat is de invloed van het hebben van goede informatie en intelligence op het gebied van acquisities en de finance functie? Hoe ben je klaar als finance functie in deze periode? Van welke nieuwe technologieën maak je gebruik? Welke nieuwe competenties zijn relevant voor de “financial van de toekomst”?

Je krijgt een inkijkje in alle ins en outs van de overnames en de voorbereidingen die dit vergt alsook de relevante factoren die management informatie en (business) intelligence hebben op dit proces. Wat weten we in supermarktland over de nieuwe klanten en winkels die vrijkomen. 

Veel vragen, veel onderwerpen te bespreken? Iedere financial krijgt (of heeft) te maken met acquisities en de business informatie die daarvoor nodig is. We discussiëren erover en delen elkaars ervaring.

Spreker

Herco Boer is CFO bij Coop Supermarkten en verantwoordelijk voor finance, ICT, HR, en facilities, en direct betrokken geweest bij de overnames van C1000, Super de Boer en recent Emté Supermarkten.

Na een carrière bij o.a. Schuitema / C1000, Pon’s Automobielhandel, FrieslandCampina en DHL Express is hij sinds 2009 werkzaam bij Coop in de huidige functie. Boer studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit in Groningen en behaalde zijn MBA bij TIAS (Universiteit Tilburg / Purdue University).

Programma

15.45     

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Interactive lezing

17.30

Einde bijeenkomst + borrel

 

 

      

 

PE-punten

Voor deze interactive lezing hebben 2 PE-punten aangevraagd

Informatie / aanmelden

Lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn of wil je meer informatie stuur dan een e-mail naar: academy@isagroup.nl