Inloggen

Blockchain, de hype voorbij | ir. Olivier Rikken MBA regio Noord Oost

Locatie

Landgoed Klarenbeek, Klarenbeek

Startdatum

20-06-2019 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

01-06-2019

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Seminar

Blockchain, een technologie welke behoorlijk is gehypet gedurende de laatste jaren. Maar wat de technologie nu echt precies is en wat je er anders mee kan dan alleen de veelal belichte cryptocurrency’s zoals de bitcoin is voor veel mensen nog altijd lastig.

Met zijn bedrijf werkt Olivier dagelijks met een keur aan klanten om te kijken hoe zij blockchain en andere innovatieve technologieën kunnen inzetten op een dusdanige manier dat het echt een meerwaarde heeft voor de klanten en het bedrijf. Dus de hype voorbij en werken aan echte oplossingen in plaats van de vele beloftes, zonder voorbij te gaan aan het realisme van de staat en de (on)mogelijkheden van deze technologie.

Gedurende dit seminar zal er worden ingegaan op de technologie, de producten en diensten die er op deze technologie gebouwd kunnen worden en zal het nog verder levendig gemaakt worden door het presenteren van use cases, waarvan een ook live, welke mogelijk een grote impact kunnen gaan hebben op de finance functie binnen bedrijven en de industrie daaromheen.

Spreker

Oliver Rikken is een internationaal Blockchain expert en keynote speaker Blockchain & Smart Contracts. Zijn achtergrond is zeer divers. Met studies aan Delft en Nyenrode en werkzaam te zijn geweest in verschillende industrieën, startend in de transport en logistiek en de laatste 7 jaar in de financiële sector kan hij putten uit veel verschillende invalshoeken en heeft hij gezien hoe verschillende industrieën van elkaar kunnen leren om te blijven verbeteren. Door ideeën te combineren, net even anders naar bestaande situaties te durven kijken en door nieuwe technieken te projecteren op verschillende manieren of op andere doelgebieden dan waar ze oorspronkelijk voor bedoeld waren kom je tot innovatieve ideeën waarmee je bedrijven en hele industrieën op den duur zou kunnen veranderen.

Binnen AXVECO houd Olivier zich bezig met Digital Disruption, Blockchain en BPM, oftewel durf jezelf continu te blijven verbeteren, soms wellicht door echt het diepe in te springen en huidige werkwijzen radicaal durven om te gooien, zeker in deze tijd van grote technologische veranderingen.

Olivier schreef verschillende boeken, rapporten en artikelen over Blockchain. Hij is lid van de Raad van Advies bij verschillende Blockchain organisaties en gecommiteerd lid voor Smart Contracts in The ISO World standardization Group on Blockchain & Smart Contracts. Olivier is lid van verschillende Advisory Boards in blockchain organisaties en gastdocent aan Universiteit van Delft, Leiden en Nyenrode.

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

PE-punten

Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.
ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.