Risico's en Management, een onmogelijke combinatie | Prof. dr. Leen Paape (NO)

Locatie

Landgoed Klarenbeek, Klarenbeek

Startdatum

14-03-2019 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

10-03-2019

Contactpersoon

Eva Veldhuizen

Uitgebreide informatie

Seminar

Risico & Management: Een onmogelijke combinatie?!

Het tempo van veranderingen in de economie en de samenleving wordt groter en groter. Door globalisering zijn er steeds meer wereldwijde trends waar organisaties rekening mee moeten houden: van cyber risk, digitalisering, klimaatverandering tot toename van migratiestromen. Organisaties dienen zich dan ook sneller te kunnen aanpassen en dus op tijd risico’s te kunnen inschatten en met onzekerheden leren omgaan. De mens is echter de slechtst denkbare persoon om risico’s te managen, gezien zijn – menselijke - beperkingen. Leer welke activiteiten u kunt ondernemen om beter ‘in control’ te zijn dan wel te raken. Leen Paape maakt inzichtelijk hoe management control en risicomanagement bijdragen aan het bereiken van (strategische) doelstellingen en daarmee de onmogelijke combinatie toch mogelijk te maken.

Spreker

Leen Paape is sinds 1 september 2017 Hoogleraar Corporate Governance en voorzitter van het Nyenrode Corporate Governance Instituut van de Nyenrode Business Universiteit. Tot die datum was hij daar gedurende bijna 10 bestuurlijk actief, laatstelijk als Dean en lid van het College van Bestuur. Leen is tevens voorzitter/lid van verschillende raden van commissarissen/toezicht en audit commissies en Supervisor bij de Goldschmeding Foundation.

Hij is een veelgevraagd spreker op (inter)nationale conferenties en treedt regelmatig op als dagvoorzitter. Na zijn opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie heeft hij diverse functies vervuld bij Land- en Luchtmacht. Vervolgens heeft hij gewerkt bij KPMG (2 jaar) en KLM (9 jaar). Vervolgens heeft hij 10 jaar als partner gewerkt bij PricewaterhouseCoopers.

Investering

 De ISA Academy biedt u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner)

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

PE-punten

Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit event kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl.