Seminar De impact van Financiële Analyse op Bedrijfsstrategie - regio Zuid-West (ZW)

Locatie

Restaurant Zuiver, Utrecht

Startdatum

09-11-2017 15:30 22:30

Uiterste inschrijfdatum

31-10-2017

Uitgebreide informatie

Seminar De impact van Financiële Analyse op Bedrijfsstrategie

Op deze bijeenkomst leert u uw eigen organisatie te zien door de ogen van een kritische belegger. Bedrijfsstrategie zal onder de loep worden genomen en u zult inzicht krijgen in hoe financiële analyses deze strategie onder druk kunnen zetten. Vervolgens zult u samen met Dennis Vink en uw medeleden een interactieve beschouwing geven op de financiële waardecreatie van organisaties aan de hand van een aantal business cases. Om het onderwerp af te ronden wordt een aantal overnames besproken waarvoor veel geld is betaald en welke factoren daarin een rol hebben gespeeld.

Trainer

Prof. Dr. Dennis Vink is hoogleraar Financiën en Investeringen, directeur van het Nyenrode Center voor Finance en gasthoogleraar aan de staatsuniversiteit van Moskou, de Deense technische universiteit in Kopenhagen en Stellenbosch business school in Zuid-Afrika. Hij heeft onderzoek verricht in samenwerking met de faculteit van Yale School of Management en Princeton Department of Economics. Tevens is Vink adviseur van het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en is hij internationaal een veelgevraagd spreker en adviseur op het gebied van financieel management.

Informatie

Voor vragen of opmerkingen over dit seminar kunt u mailen naar: eva@isagroup.nl

Investering

Voor niet-members biedt de ISA Academy  u dit avondvullende programma aan voor € 295,- (excl. BTW, incl. consumpties en netwerkdiner). Het aantal plaatsen is beperkt, informeer naar de mogelijkheden.

Programma

15.30 – 16.00 uur    

Ontvangst

16.00 – 17.30 uur     

Start seminar

17.30 – 17.45 uur     

Pauze

17.45 – 19.15 uur     

Vervolg seminar

19.30 – 21.30 uur      

Diner en netwerkavond

NBA - PE punten

 Voor dit seminar hebben we bij het NBA 3 PE punten aangevraagd.