Inloggen

Richard Henderiks MSc RV

Vanuit mijn audit - accountancy achtergrond ben ik met wat toeval de (interim) consultancy ingerold, het heeft me niet meer los gelaten. Na inmiddels vele interim rollen en adviesopdrachten te hebben vervuld, combineer ik mijn advieswerk met de eindverantwoordelijke rol bij ISA Group. Ik werk dagelijks aan het invulling geven van ons concept, professionals verbinden, samen werken en samen leren. 

Daarnaast werk ik als consultant bedrijfsovernames in ons business consultancy bedrijf. Ik adviseer (MKB) ondernemers bij de aan- en verkoop van bedrijven, (her)financieringen en overige gerelateerde zaken. Als Register Valuator ben ik staat de brug te slaan tussen theoretische waarde en een passende prijs. Mijn creativiteit kan ik heerlijk kwijt in dit werk.

"Zeer respectvol, kan goed met hectiek en chaos omgaan, is creatief en innovatief, hoge aandachtspreiding, representatief en zeer hoge volharding. Iemand die snel en effectief besluiten neemt. In de uitvoering van werkzaamheden is hij praktisch ingesteld en heeft hij een actie gericht probleemoplossend vermogen."

"Sterk conceptueel vermogen met de brug naar de praktijk, sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Focus op Business Partnering, vanuit de Business naar Finance kijken en niet andersom. Het hebben van invloed in impact door goed advies is belangrijk. Hoge organisatie sensibiliteit, innovatief en creatief, altijd blijven zoeken naar oplossingen. In staat zich in zeer korte tijd complexe materie eigen te maken en partijen bij elkaar te brengen." 

telefonisch contact

 

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.