Membership Robijn

De robijn wordt beschouwd als de levenssteen, die het hart versterkt en kracht teruggeeft. Een hele goede manier om je te laten inspireren, je kennis actueel te houden en een fijn netwerk om je heen te verzamelen.

Het Robijnen membership

Het Robijnen membership is qua intensiteit het lichtste programma. Het bestaat uit de ISA-online elementen gecombineerd met:

  • 3 regionale seminars;
  • 2 centrale seminars;
  • 2 maal ISA Next Knowledge (INK) bijeenkomsten;
  • Toegang tot de online netwerkapp van ISA.

De investering bedraagt €1.195 per jaar, circa 16 PE, exclusief BTW.

Seminar

Als Robijnmember neem je deel aan centrale en regionale seminars van de ISA Academy. Het doel van de events is jou als member continu te prikkelen met inspirerende toonaangevende sprekers, lezingen en workshops. Altijd met een stevige vleug Finance maar niet uitsluitend vaktechnisch. Door tijdens de events met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen neemt de kracht van het netwerk toe.

Gedurende het seminar is er altijd ruimte om kennis te maken met nieuwe members en bestaande relaties te bestendigen. Het programma start altijd op donderdagmiddag rond 15:30 uur met het inhoudelijke programma waarna we gezamenlijk dineren en napraten. De eindtijd? Die bepaal je zelf.

Ben je benieuwd wat het programma is voor dit jaar? Kijk dan op onze Evenementenkalender.

ISA Next Knowledge (INK)

Hoeveel kennis zit er in een netwerk? Hoeveel kennis wordt er gedeeld en hoe vaak wordt een wiel niet opnieuw uitgevonden?

ISA Next Knowledge, INK, is een platform voor members en door members. Deel je kennis van een specifiek vakgebied of branche of deel je kennis over management en leidinggeven. Successen en best practices, meesterwerken of lastige vraagstukken. Neem deel aan sessies van andere members, laat je inspireren en leer van hun ervaringen.

ISA GROUP online

Als professioneel netwerk willen wij ook online verbonden zijn. Daarom hebben we naast onze website en LinkedIn/ Facebook aacount ook een app waarin we informatie delen en elkaar snel kunnen vinden.
Als member heb je toegang tot de ISA GROUP Community. Hierin kun je alle events en trainingen zien, inschrijven en evalueren ook communiceren wij alle informatie met betrekking tot het seminar in deze app.Tevens kun je alle mede -members vinden en direct doorklikken naar hun LinkedInprofiel of een chat-sessie starten. Je kunt nieuws delen en oproepen doen en natuurlijk ook meer lezen over ISA Group.

Download alvast de Netwerkapp uit de Appstore , Play Store of Windows Store