HR membership

ISA GROUP biedt drie verschillen soorten memberships aan.

Membership Robijn

Het Robijnen membership is qua intensiteit het lichtste programma. Het bestaat uit de ISA-online elementen gecombineerd met:

- 3 regionale seminars;
- 2 centrale seminars;
- 2 maal ISA Next Knowledge (INK) bijeenkomsten;
- Toegang tot de online netwerkapp van ISA.

De investering bedraagt €1.145 per jaar, exclusief BTW.

Membership Diamant

Het Diamanten membership is eigenlijk de nieuwe benaming van het membership zoals we dat al jaren kennen.
Dit membership een uitbreiding op het Robijne membership:

- 2x een funevent (1x met partner);
- Member Development (twee keer een 2-daagse training);
- Talent Motivatie Analyse (TMA);
- Training Ik B.V (naar aanleiding van de TMA).

De investering bedraagt € 2.995 per jaar, exclusief BTW.

Membership Saffier

De meest luxe membership is onze Saffieren membership, dit is een uitbreiding op onze Diamantversie:

- 2x Talent Motivatie Analyse (TMA). Voor eventueel een collega;
- Mogelijkheid om een introducé mee te nemen naar ieder seminar;
- Jobposting in ons digitale Finance netwerk.

De investering bedraagt € 3.995 per jaar exclusief BTW

Bekijk onze HR Membership Brochure voor meer informatie.

Seminars

Het doel van de seminars jou als member continu te prikkelen met inspirerende toonaangevende sprekers, lezingen en workshops. Altijd met een stevige vleug HR maar niet uitsluitend vaktechnisch. Door tijdens het seminar met elkaar kennis en ervaringen uit te wisselen neemt de kracht van het netwerk toe.

Gedurende het seminar is er altijd ruimte om kennis te maken met nieuwe members en bestaande relaties te bestendigen. Waarvan drie seminars regionaal worden gehouden en twee seminars centraal (dit is meestal in het omgeving Utrecht.)

Het programma start altijd op dinsdagmiddag rond 14:00 uur met het inhoudelijke programma waarna we gezamenlijk dineren en napraten. De eindtijd? Die bepaal je zelf.
Ben je benieuwd wat het programma is voor dit jaar? Kijk dan op onze kalender.

Member Development

Elk jaar neem je in het voorjaar en in het najaar deel aan een tweedaagse training. Tijdens deze vier trainingsdagen werk je aan datgene waar je kracht ligt en wat je energie oplevert.
Er is een ruim assortiment van competentietrainingen. Je traint die competenties die aansluiten op jouw TMA en behoeften en natuurlijk je werksituatie.
Je bepaalt zelf hoe jouw persoonlijk ontwikkel programma eruit ziet door een keuze te maken uit de verschillende mogelijkheden.

Bij de netwerkgedachte hoort natuurlijk ook de gezelligheid en het persoonlijke contact. Elke tweedaagse wordt daarom georganiseerd op een prachtige plek in Nederland. De trainingen zijn inclusief heerlijke lunches, een diner, bijpraten in een ontspannen sfeer ’s avonds aan de bar en vanzelfsprekend hebben we voor iedereen een hotelkamer met ontbijt gereserveerd.

ISA Next Knowledge (INK)

Hoeveel kennis zit er in een netwerk? Hoeveel kennis wordt er gedeeld en hoe vaak wordt een wiel niet opnieuw uitgevonden?

ISA Next Knowledge, INK, is een platform voor members en door members. Deel je kennis van een specifiek vakgebied of branche of deel je kennis over management en leidinggeven. Successen en best practices, meesterwerken of lastige vraagstukken. Neem deel aan sessies van andere members, laat je inspireren en leer van hun ervaringen.

FUN-events

Bij ISA GROUP staat LOL voor Leren, Ontwikkelen en vooral Lachen. Dat laatste staat centraal tijdens onze Fun events.

Een netwerk moet hecht zijn om goed tot zijn recht te komen en echt onderscheidend te zijn. Dat betekent dat er ook ruimte moet zijn voor ontspanning en plezier. Jaarlijks hebben we twee momenten waar we even niets op het programma hebben behalve genieten van elkaars gezelschap en verhalen.