Inloggen

Onze diensten

Wij leveren diverse diensten om jou te ondersteunen en te ontzorgen. Deze zijn onder andere Interim- & Projectmanagement, Recruitment & Sourcing Advice, Werving & Selectie en Business Consultancy. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten.

Interim- & Projectmanagement

Bij alle investeringen let je scherp op het verwachte rendement, dus waarom niet ook bij interim dienstverlening? De behoefte aan tijdelijke ondersteuning ontstaat vaak onverwachts en vraagt dan meestal om een oplossing op korte termijn.

Wij combineren snelheid met een gedegen aanpak. Je zoekt immers niet zomaar een interim professional, maar een volwaardige oplossing voor jouw probleem. Interim- & Projectmanagement, tijdelijke ondersteuning met blijvend effect. 

Interim

Recruitment & Sourcing Advice

Wil je ook een beter proces en minder kosten? Het vinden van de ideale professional voor een vacature vraagt om een doordacht werving- en selectieproces, een aanpak gericht op jouw specifieke actuele behoefte.

Wij zijn betrokken en blijven tegelijkertijd onafhankelijk en positief kritisch. Daardoor kunnen we zowel jouw organisatie als de sollicitant objectief adviseren. Recruitment & Sourcing Advice, advies en ondersteuning bij permanente functies. 

Sourcing Advice

Werving & Selectie

Naast Sourcing Advice, bieden wij voor onze members ook maatwerk ondersteuning in de vorm van Werving & Selectie. Samen doorlopen we een proces waarbij we jouw vacature helder in kaart brengen, een passend competentieprofiel opstellen en tijdlijnen bepalen.

Wij treden op als een onafhankelijke specialist zodat we voor jou het maximale resultaat halen uit de procedure. De investering in een W&S traject bestaat uit een combinatie van een vast deel voor ons advies en de inzet van de TMA aangevuld met een variabel deel bij succes. 

Werving en selectie

Business Consultancy

Ben je in staat op de belangrijke momenten altijd de juiste beslissing te nemen? We adviseren ook over specifieke vraagstukken bij jouw organisatie.

Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je op elk belangrijk moment over de juiste informatie beschikt? En welke mogelijkheden zie jij om jouw eigen bedrijf te starten, je financieringsstructuur te optimaliseren, een acquisitie te doen of misschien zelfs jouw bedrijf te verkopen? Wij ondersteunen je bij deze niet alledaagse processen en helpen jou om de juiste antwoorden te vinden. 

Business Consultancy

Ons team

Aukje Westerbeek

  1. Consultant

De rode draad in mijn loopbaan en leven is contact, werkelijk contact. Daarmee achterhaal ik drijfveren en talenten en onderzoek ik de vraag achter de vraag. Dit brengt duurzame relaties tot stand.
aukje@isagroup.nl | 0622659871

Marianne Plugge

  1. Recruiter / Sourcing Assistent

Door mijn intrinsieke interesse in de loopbaan van alle mensen die op mijn pad komen, lever ik een bijzondere meerwaarde voor onze opdrachtgever bij het vinden en selecteren van nieuw talent. 
marianne@isagroup.nl | 0644573718

Bart Diepenbroek

  1. Managing Consultant | Partner

In mijn rol ontwikkel en ondersteun ik organisaties en professionals. Enerzijds door mijn organisatieadvies en anderzijds als sparringpartner voor management, directie en toezichthouders. 
bart@isagroup.nl | 0655201321

Rene Houweling

  1. Consultant 

Van nature ben ik nieuwsgierig naar mensen en organisaties. Gecombineerd met een gezonde business sense adviseer ik over interim vraagstukken en werving en selectie bij onze opdrachtgevers.   
rene@isagroup.nl | 0629544986

Anne van Heerde - Scheppink

  1. Back Office Assistent

Ik ben een vlotte persoonlijkheid, een stabiele factor op kantoor, je weet wel, zo eentje die aan minder dan een half woord genoeg heeft en altijd het team op voorsprong zet.
anne@isagroup.nl | 0611353867 

Richard Henderiks

  1. Director

Als eindverantwoordelijke werk ik dagelijks aan het succesvoller maken van ons netwerk. Daarnaast ben ik als consultant actief op het gebied van fusies en overnames in het midden en kleinbedrijf.
richard@isagroup.nl | 0611353866

 

Loesje

  1. Chef Kwispel

Als pawfessional breng ik inspiratie, deel mijn enthousiasme en streef veel ontspanmomenten na. Daarmee breng ik het ISA gedachtengoed tot leven: Inspire-Share-Aspire!
loesje@isagroup.nl 

Eric Doornik

  1. Consultant Membership

Ik help leidinggevenden die zijn vergeten wat zij ook alweer in de wereld wilden zetten, het gevoel terug te vinden waar zij energie van krijgen. En dat kan door helemaal jezelf te zijn, met alles wat er is én wat er niet is.
eric@isagroup.nl 

Priscilla Bloem - Silooy

  1. Recruiter

Altijd nieuwsgierig naar wat een ander drijft, ben ik als enthousiaste recruiter een verbindende factor tussen onze opdrachtgever en kandidaat. 
priscilla@isagroup.nl | 0619476651

ISA Group B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.