Inloggen

Onze diensten

Wij leveren diverse diensten om jou te ondersteunen en te ontzorgen. Deze zijn onder andere Interim- & Projectmanagement, Recruitment & Sourcing Advice, Werving & Selectie en Business Consultancy. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Lees dan meer over onze diensten.

Interim- & Projectmanagement

Bij alle investeringen let je scherp op het verwachte rendement, dus waarom niet ook bij interim dienstverlening? De behoefte aan tijdelijke ondersteuning ontstaat vaak onverwachts en vraagt dan meestal om een oplossing op korte termijn.

Wij combineren snelheid met een gedegen aanpak. Je zoekt immers niet zomaar een interim professional, maar een volwaardige oplossing voor jouw probleem. Interim- & Projectmanagement, tijdelijke ondersteuning met blijvend effect. 

Interim

Recruitment & Sourcing Advice

Wil je ook een beter proces en minder kosten? Het vinden van de ideale professional voor een vacature vraagt om een doordacht werving- en selectieproces, een aanpak gericht op jouw specifieke actuele behoefte.

Wij zijn betrokken en blijven tegelijkertijd onafhankelijk en positief kritisch. Daardoor kunnen we zowel jouw organisatie als de sollicitant objectief adviseren. Recruitment & Sourcing Advice, advies en ondersteuning bij permanente functies. 

Sourcing Advice

Werving & Selectie

Naast Sourcing Advice, bieden wij voor onze members ook maatwerk ondersteuning in de vorm van Werving & Selectie. Samen doorlopen we een proces waarbij we jouw vacature helder in kaart brengen, een passend competentieprofiel opstellen en tijdlijnen bepalen.

Wij treden op als een onafhankelijke specialist zodat we voor jou het maximale resultaat halen uit de procedure. De investering in een W&S traject bestaat uit een combinatie van een vast deel voor ons advies en de inzet van de TMA aangevuld met een variabel deel bij succes. 

Werving en selectie

Business Consultancy

Ben je in staat op de belangrijke momenten altijd de juiste beslissing te nemen? We adviseren ook over specifieke vraagstukken bij jouw organisatie.

Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat je op elk belangrijk moment over de juiste informatie beschikt? En welke mogelijkheden zie jij om jouw eigen bedrijf te starten, je financieringsstructuur te optimaliseren, een acquisitie te doen of misschien zelfs jouw bedrijf te verkopen? Wij ondersteunen je bij deze niet alledaagse processen en helpen jou om de juiste antwoorden te vinden. 

Business Consultancy

Ons team

Judith Peperkamp

  1. Consultant Membership

Ik sta voor verbinding en inhoud. Oprecht geïnteresseerd naar wat mensen beweegt. Mijn kracht is het verbinden van mensen via het netwerk.
judith@isagroup.nl | 0646896625
 

 

Cicely van der Leij

  1. Event Planner Academy

In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van de ISA Academy bijeenkomsten en verzorg ik voor onze members onvergetelijke bijeenkomsten.
cicely@isagroup.nl | 0553681540

Marianne Plugge

  1. Recruiter / Sourcing Assistent

Door mijn intrinsieke interesse in de loopbaan van alle mensen die op mijn pad komen, lever ik een bijzondere meerwaarde voor onze opdrachtgever bij het vinden en selecteren van nieuw talent. 
marianne@isagroup.nl | 0644573718

Ilse de Kort

  1. Manager Membership & Academy

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk mensen te helpen hun ontwikkelpotentieel te realiseren. Door het bouwen van ons membership netwerk en de invulling van de academy maak ik deze missie werkelijkheid.
ilse@isagroup.nl | 0622659871

Bart Diepenbroek

  1. Managing Consultant | Partner

In mijn rol ontwikkel en ondersteun ik organisaties en professionals. Enerzijds door mijn organisatieadvies en anderzijds als sparringpartner voor management, directie en toezichthouders. 
bart@isagroup.nl | 0655201321

Rene Houweling

  1. Consultant IPM & RSA

Van nature ben ik nieuwsgierig naar mensen en organisaties. Gecombineerd met een gezonde business sense adviseer ik over interim vraagstukken en werving en selectie bij onze opdrachtgevers.   
rene@isagroup.nl | 0629544986

Anne van Heerde - Scheppink

  1. Back Office Assistent

Ik ben een vlotte persoonlijkheid, een stabiele factor op kantoor, je weet wel, zo eentje die aan minder dan een half woord genoeg heeft en altijd het team op voorsprong zet.

YOU?

  1. Consultant Membership

Ik ben een echte netwerker en maak graag verbindingen. Ik wil de professionals in mijn netwerk graag ontzorgen en verder brengen. Ik zie altijd kansen en neem graag het initiatief.

Richard Henderiks

  1. Director

Als eindverantwoordelijke werk ik dagelijks aan het succesvoller maken van ons netwerk. Daarnaast ben ik als consultant actief op het gebied van fusies en overnames in het midden en kleinbedrijf.
richard@isagroup.nl | 0611353866

 

ISA Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.