Inloggen

18 september 2020 - Masterclass Leiderschap | Remco Claassen

Wil jij als Finance professional graag nog meer impact creëren binnen jouw organisatie of team?

Tijdens deze ISA GROUP Masterclass neemt Remco Claassen je mee in een wervelend programma waar hij jou leert ontdekken wat invloed in leiderschap echt inhoudt. Geen typologie modellen, geen rollenspellen met camera’s, geen feedback-sessies. Op basis van beproefde internationale principes werkt Remco in deze Masterclass met jou aan hoe jij binnen jouw organisatie-, team-, relatie- en eigen rol invloed kunt realiseren die echt raakt. Om beter gehoord te worden is het zaak om inzicht te krijgen in waar communicatie nu echt om draait. Dit vereist inzicht in jezelf en de ander. Maar wat is impact in een gesprek of meeting nu echt? Hoe pak jij de aandacht en zorg je dat mensen jouw doel omarmen? In deze unieke Masterclass brengt Remco inzichten en bewezen technieken naar jou toe.

Ruim twintig jaar heeft Remco onderzoek gedaan binnen communicatieleer, psychologie en neurofysiologie naar hoe wij nu echt in staat zijn tot het overtuigen van anderen en iemand bewegen tot ander gedrag. Remco laat jou zien hoe je maximaal impact kunt hebben en hoe je jouw verbale slagkracht vergoot. Welke vragen moet je allereerst aan jezelf stellen voordat je überhaupt begint met praten? Welke krachtige en verfijnde technieken kun je gebruiken om de resultaten te bereiken die jij wilt?

Misschien ben je er nog van overtuigd dat jouw vakinhoudelijke expertise zichzelf verkoopt. Als dat zo is, helaas. In deze masterclass leer je hoe elke verbale verpakking bepaalt wat het effect is op jouw doel en degene met wie jij spreekt.

Aan het einde van deze Masterclass heb jij alle instrumenten beschikbaar om impact te creëren op elke schaal: in een teamoverleg, een vergadertafel of één op één. Jij leert ervoor te zorgen dat de ander iets gaat doen, iets gaat laten of nooit meer vergeet. De Masterclass voor Finance professionals die de wens én moed hebben om een verandering te realiseren in de manier waarop zij zichzelf of anderen beïnvloeden.

Spreker: Remco Claassen

Hij verkent en verlegt de grenzen van het trainersvak met zijn opzienbarende stijl en is daarmee uniek. Niet voor niets is Remco Claassen al 6 jaar lang de best beoordeelde docent. Remco traint professionals in leiderschap, persoonlijke effectiviteit, invloed en beïnvloeding.

Voor zijn programma’s ging Remco Claassen in de leer bij de 'groten der aarde' in leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Hij volgde trainingen bij mensen als Stephen Covey, Tony Robbins en Tom Peters. Hij is auteur van drie boeken, die allen de bestseller status bereikten: IK, WIJ en Verbaal meesterschap. Zijn nieuwste boek Factor MOED schreef hij samen met Marinka Lipsius. Ook dat boek stond 10 dagen op de nummer 1 positie. Remco heeft een grote impact als trainer. Hij is fundamenteel tegenstander van powerpoint en bewijst met zijn seminars dat je geen beamer nodig hebt om indruk te maken. Remco's stijl is interactief, vol humor en intens verrassend. Hij weet als geen ander hoe hij op een bijzonder toegankelijk en humorvolle manier complexe materie op een zeer praktische wijze toepasbaar moet maken.

Datum 18 september 2020 om 9:00 - 17:30
Doelgroep Members Finance en HR
Locatie Orpheus theater Apeldoorn

Interesse

H.R. Henderiks
76
26 augustus 2020
Share

Actueel

ISA Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.