Inloggen

Richard Henderiks

Als eindverantwoordelijke binnen ISA GROUP werk ik dagelijks aan het invulling geven van ons concept, professionals verbinden, samen werken en samen leren. 

Sinds 2004 ben ik als oprichter van ISA verbonden aan het concept en ik heb met veel plezier nog altijd de dagelijkse leiding. Daarnaast werk ik als consultant M&A in ons business consultancy bedrijf. Daar geef ik advies bij de aan- en verkoop van bedrijven, (her)financieringen en gerelateerde zaken. Mijn creativiteit kan ik heerlijk kwijt in dit werk. 

Vanuit mij audit - accountancy achtergrond ben ik bij toeval de (interim) consultancy ingerold. Na inmiddels vele interim rollen en adviesopdrachten te hebben vervuld, combineer ik momenteel mijn advieswerk met de directiefunctie bij ISA Group.

"Zeer respectvol, kan goed met hectiek en chaos omgaan, is creatief en innovatief, hoge aandachtspreiding, representatief en zeer hoge volharding. Iemand die snel en effectief besluiten neemt. In de uitvoering van werkzaamheden is hij praktisch ingesteld en heeft hij een actie gericht probleemoplossend vermogen."

"Sterk conceptueel vermogen met de brug naar de praktijk, sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Focus op Business Partnering, vanuit de Business naar Finance kijken en niet andersom. Het hebben van invloed in impact door goed advies is belangrijk. Hoge organisatie sensibiliteit, innovatief en creatief, altijd blijven zoeken naar oplossingen. In staat zich in zeer korte tijd complexe materie eigen te maken en partijen bij elkaar te brengen." 

telefonisch contact

 

ISA Group gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.