Interim Finance & Control | Management


U herkent de symptomen: veel projecten, hoge werkdruk, onderbezetting, te weinig interne expertise en kennis, te weinig soft-skilled medewerkers. U heeft het gevoel achter de feiten aan te lopen en u kiest ervoor op voorspong te komen, dan kiest u voor ondersteuning door een interim ISA member.

Mogelijk heeft u te maken met lastig in te vullen vacatures, langdurig verlof of ziekte van een van uw financiële medewerkers. Wij bieden u de benodigde menskracht en expertise om uw vragen te beantwoorden. Uw vraagstuk is uniek, en daarom zijn onze professionals ook uniek, speciaal geselecteerd voor u.

Werkwijze
Hoe werkt het nu precies? Na het eerste contactmoment gaan we samen met u het vraagstuk omzetten in een profiel van de ideale kandidaat. Dat doen we bij voorkeur bij u op kantoor, dat kost u het minste tijd en geeft ons een betere indruk van uw organisatie. Aan het einde van dat gesprek plannen we een vervolggesprek maximaal 5-7 werkdagen later. In dat tweede gesprek staat de oplossing centraal, onze kandidaten zullen zich aan u presenteren. Wanneer u overtuigd bent over de kandidaat zullen we zo snel mogelijke toewerken aan een concrete startdatum.

Onze werkwijze leidt tot een snelle start van de professional soms al binnen enkele dagen.

Wij werken op basis van no cure no pay zodat u nooit tegen onverwachte kosten aan zult lopen. De investering in een interim oplossing ligt mede daardoor dichterbij een vaste oplossing dan vaak gedacht wordt. U rekent alleen de werkelijke inzet af en heeft niet te maken met verplichtingen zoals sociale zekerheden of pensioenen. ISA GROUP heeft door de fiscus goedgekeurde DBA contracten. Kiezen voor een interim opdracht betekent een helder uur- of dagtarief zodat u precies weet waar u aan toe bent. Afhankelijk van inhoud en duur van de opdracht hanteren wij tarieven vanaf 70 euro tot circa 150 euro.

Nieuws
09-02-2018
Wat een inspirerend en interactief seminar over Innovatie! Gijs van ...
15-01-2018
Beste relatie,Met veel plezier en trots maken we u graag ...
29-11-2017
Wij kijken terug op een zeer geslaagd seminar met prof. ...
20-10-2017
Voor de 4e keer mag ISA GROUP zich FD Gazelle ...
22-09-2017
“Dit was een dikke 10” | “Topavond” | “Was leuk, ...
06-07-2017
Heb je altijd al willen weten wat er zich al ...
20-06-2017
Op een warme zomeravond college krijgen van Marcel Pheijffer over ...
01-06-2017
Afgelopen periode heeft het CEDEO haar periodieke audit op de ...
20-04-2017
De MD dagen in cijfers: 73 members op de eerste ...
24-03-2017
Op 7 april organiseerde het NIVE opnieuw het jaarlijkse Controllerscongres. ...
17-03-2017
Veel organisaties noemen strategie ‘dé belangrijkste uitdaging’. Tegelijk beseffen ze ...
01-03-2017
Ben je sportief en wil je écht iets bijzonders meemaken..?! ...

Vacatures
Vertrouwelijk - Amsterdam
Vertrouwelijk - Regio Utrecht
Vertrouwelijk - Vertrouwelijk
HomeAlle vacatures