Academy

Inspireren is leren

De ISA Academy is sinds 2006 gespecialiseerd in het trainen en ontwikkelen van financiële professionals. Vanuit de Academy faciliteren wij financials bij hun vaktechnisch en persoonlijke ontwikkeling en de onderscheidende rol die zij in hun functie en organisatie kunnen spelen.

Leren is veranderen en veranderen is leren.

Samen met vakgenoten in een veilige trainingsomgeving vergroot u niet alleen uw kennis over actuele onderwerpen maar scherpt u ook uw vaardigheden aan. Een unieke werkwijze om uw effectiviteit bij uw organisatie of opdrachtgever te vergroten en uw rol als business partner te intensiveren.

Bekijk hier ons actuele overzicht van onze Seminars en Trainingen. Voor de Member Development trainingen is gezien de vele mogelijkheden een separate brochure ontwikkeld Brochure Member Development 2018

Vaktechniek

De vaktechnische bijeenkomsten zijn gericht op actuele onderwerpen met toonaangevende sprekers. Inhoudelijk sterk en met veel aandacht voor een bredere kijk op Finance en de rol van de Financial. Deze bijeenkomsten zijn tevens een mooie gelegenheid om uw relaties mee naar toe te nemen, zo begint de volgende werkdag met nieuwe inspiratie.

Persoonlijke effectiviteit

Als individuele professional wordt uw persoonlijke effectiviteit verbeterd door met ISA members een maatwerk programma te volgen. Maatwerk omdat u niet iemand bent uit de grijze massa. U wordt effectiever als professional en ondernemer, benut vaker kansen om uw ervaringen te presenteren en wordt beter in het verwerven van opdrachten. Het overtreffen van verwachtingen van de opdrachtgever wordt vanzelfsprekend.

Certificering

De trainingen van de ISA Academy zijn PE-gecertificeerd. Dit houdt in dat registeraccountants (RA), registercontrollers (RC) en (AA) accountants via de ISA Academy minimaal 40 permanente educatiepunten per jaar kunnen behalen. Tevens is de Academy door CEDEO (onafhankelijke keuringsinstantie) beloond met de hoogst mogelijke score.

Nieuws
09-02-2018
Wat een inspirerend en interactief seminar over Innovatie! Gijs van ...
15-01-2018
Beste relatie,Met veel plezier en trots maken we u graag ...
29-11-2017
Wij kijken terug op een zeer geslaagd seminar met prof. ...
20-10-2017
Voor de 4e keer mag ISA GROUP zich FD Gazelle ...
22-09-2017
“Dit was een dikke 10” | “Topavond” | “Was leuk, ...
06-07-2017
Heb je altijd al willen weten wat er zich al ...
20-06-2017
Op een warme zomeravond college krijgen van Marcel Pheijffer over ...
01-06-2017
Afgelopen periode heeft het CEDEO haar periodieke audit op de ...
20-04-2017
De MD dagen in cijfers: 73 members op de eerste ...
24-03-2017
Op 7 april organiseerde het NIVE opnieuw het jaarlijkse Controllerscongres. ...
17-03-2017
Veel organisaties noemen strategie ‘dé belangrijkste uitdaging’. Tegelijk beseffen ze ...
01-03-2017
Ben je sportief en wil je écht iets bijzonders meemaken..?! ...

Vacatures
Vertrouwelijk - Amsterdam
Vertrouwelijk - Regio Utrecht
Vertrouwelijk - Vertrouwelijk
HomeAlle vacatures